Verkoop

Mar y Sol Villas is een Nederlandstalig internationaal makelaars kantoor gevestigd te Calpe aan de Costa Blanca Noord. Wij spreken 5 talen zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de aan- en verkoop van vastgoed. Wij staan u met profesionele raad en daad bij als u uw huis aan de mooie Costa Blanca in Spanje wenst te kopen of te verkopen.

Wij bieden u gespecialiseerd advies, zodat er geen problemen ontstaan tijdens het aankoop proces. Vergeet al het papier werk en geniet om samen met Mar y Sol Villas uw droomhuis aan de Costa Blanca Noord te vinden.

Wij werken samen met lokale professionals zoals boekhouders (Gestorias), Notarissen en met zeer ervaren advocaten.

Mar y Sol Villas is een kleinschalig makelaarskantoor in Calpe, Costa Blanca Noord die bij velen bekent is en goed aangeschreven staat. Wij zijn trots op onze persoonlijke en klantvriendelijke aanpak.

U heeft tijdens het aankoop traject te maken met een vaste adviseur. Hij of zij blijft zoveel mogelijk uw persoonlijke aanspreek punt, terwijl gebruikt kan worden gemaakt van de totale organisatie achter Mar y Sol Villas.

Totaal Management

Bij Mar y Sol Villas denken we aan verschillende zaken waar u rekening mee moet houden als u een huis koopt.

Zoals :

  • controle van de eigendomsrechten
  • wijzigen eigenaar bij gemeente en kadaster
  • erfrechten gerelateerd aan onroerend goed
  • opstellen van aan- en verkoopovereenkomsten
  • taxaties voor bank en verkoopwaarde bepalingen
  • bemiddeling bij aanvraag hypotheek
  • begeleiding na aankoop

In het kort, wij doen ons werk met plezier, professionaliteit en met passie. Wij willen graag uw makelaar in Calpe Costa Blanca zijn. Wij zijn gespecialiseerd in villas, fincas en landelijk gelegen woningen, daarom vinden wij voor u het juiste huis in het Middellandse zee gebied.

Aarzel niet om vandaag contact op te nemen voor informatie over ons kantoor of voor de woningen die wij in ons aanbod hebben.

Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten.

Kim Pots

Zaakvoeder