Verzekeringen

TELEPOLIZA CALPE:

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN?

U kunt zich in Spanje tegen veel risico’s verzekeren. Maar welke verzekeringen heeft u echt nodig? Welk product past bij uw situatie en uw wensen? Hoe snel wordt de schade afgewikkeld? En betaalt u niet te veel?

Verzekeren is maatwerk, want risico’s verschillen van gezin tot gezin en iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Om op maat en voordelig verzekerd te zijn is een advies van een onafhankelijke, betrouwbare en deskundige verzekerings adviseur beslist nodig.

Vijf stappen naar een goed advies
Als u bij ons aanklopt voor verzekeringsadvies, doorlopen we samen met u een aantal stappen.

  1. Wat is uw vraag? Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw zorgen?
    2. Wat zijn mogelijke oplossingen?
    3. Hoe is uw persoonlijke en financiële situatie?
    4. Welke oplossing is voor u het best?
    5. Welk product van welke aanbieder sluit het meest aan bij uw wensen?

Onafhankelijk en deskundig

Omdat wij zaken doen met verschillende verzekeraars, beschikken wij over een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden. Wij vinden daardoor altijd de dekking die het best past bij uw wensen, tegen de laagste premie. Bovendien gaan wij na of u niet over- of onderverzekerd bent en checken wij uw verzekeringspakket regelmatig.

Meer dan een goed advies

Wij doen meer dan adviseren en bemiddelen. Onze meerwaarde zit ook in een zorgeloze en snelle schadeafwikkeling. Verzekeraars kunnen soms bureaucratisch en zakelijk te werk gaan. Laat het daarom aan ons over de schadeafhandeling te bespoedigen. Wij nemen de administratie en de correspondentie graag voor onze rekening. Zo bent u verlost van de rompslomp en de stress.

Persoonlijke benadering

Misschien bezoekt u vergelijkingssites als u een verzekering zoekt. Dat kan handig zijn, want ze geven u een beeld van uw mogelijkheden en van de premies. Maar bedenk wel dat vergelijkingssites machines zijn die uw persoonlijke verzekeringsbehoefte niet kennen en niet kunnen invullen.

Als uw adviseur doen wij hetzelfde als de vergelijkingssites, maar dan beter, vollediger en vooral persoonlijker. Wij kennen uw specifieke situatie en kunnen u daarom gericht adviseren. Wij staan voor een persoonlijke en betrokken benadering waarbij uw belang centraal staat.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

TELEPOLIZA
Avenida Europa 1 Ed Etxezuri Local 8
03710 Calpe
Tel +34 865 751275
Email calpe@telepoliza.com

Onze kantooruren zijn van
maandag t/m vrijdag van 9u – 14u en namiddag op afspraak
Wij zijn gelegen rechtover het nieuwe Suitopia Hotel