Wie Zijn Wij?

Van harte welkom op de website van Mar y Sol Villas , maar wie zijn wij eigenlijk ?

Mar y Sol Villas verhuurt luxe vakantiehuizen en appartementen aan de Costa Blanca in Spanje, dat is u inmiddels wel duidelijk. Hoe begon het allemaal?

Hoe is het ooit begonnen….

Sinds 2004 wonen wij  permanent aan de Costa Blanca in Spanje, en met ontzettend veel plezier. Toen wij hier voor een aantal van onze vrienden op zoek gingen naar een geschikt vakantieverblijf bleek dit niet eenvoudig te zijn. Heel veel aanbiedingen, maar ook heel veel onduidelijkheid en onzekerheid. Wie zijn toch die eigenaren die hun huis uit handen geven om te verhuren en waarom nemen ze genoegen met een slecht geregelde service?

Dit heeft er ons toe aangezet om het wél goed te gaan regelen en om het professioneel aan te pakken. Daardoor werd Mar y Sol Villas opgericht.

Wij bieden verhuur van vakantiehuizen en appartementen onder het motto : beter kwaliteit dan kwantiteit.

De vakantiehuizen die Mar y Sol Villas aanbiedt worden zeer zorgvuldig geselecteerd. Kwaliteit staat hierbij voorop en daarom behoren deze huizen stuk voor stuk tot de betere categorie vakantieverblijven aan de Costa Blanca. De verhuur hiervan wordt  betrouwbaar aangeboden op de overzichtelijke website van Mar y Sol Villas. Een uitstekend georganiseerde verhuur waarbij persoonlijke aandacht zowel voor, tijdens als na de vakantie centraal staat.
Kortom, een perfecte service, en hier heeft zowel de huurder als de huiseigenaar baat bij.

Ervaar Mar y Sol Villas

Bent u op zoek naar een mooie vakantievilla of appartement aan de Costa Blanca? Een goed geregelde service waar u van op aan kunt? Dan bent u aan het juiste adres! We zijn ter plaatse gevestigd en uw directe aanspreekpunt.
Wij allemaal zouden het ontzettend leuk vinden om ook ú te mogen ontvangen aan de Costa Blanca, zodat u de vakantievilla´s van Mar y Sol Villas en onze service persoonlijk kunt ervaren.

Een vakantievilla kunt u eenvoudig online reserveren via onze website, wij zijn echter ook voortdurend telefonisch en per e-mail te bereiken.

Wij wensen u alvast veel vakantieplezier!

Even voorstellen wie wij zijn:

Mijn naam is Kim Pots en ik ben oprichtster van Mar y Sol Villas. Ik ben Belgische. Sinds 2004 heb ik mijn hart verloren aan de Costa Blanca en ben ik samen met mijn gezin naar Spanje komen wonen. De keuze om in de regio van Calpe te komen wonen is vooral voor het subtropische klimaat, de zuivere lucht en de mediterraanse zee. Niet alleen dat maar het belangrijkste was de gezondheid van mijn  kinderen. Mijn kinderen hadden in België namelijk vele gezondheidsproblemen door verschillende allergieën en astma. Hier aan de Costa Blanca zijn mijn kinderen van deze gezondheidskwaaltjes verlost door de zuivere lucht.

Ik ken de streek van Calpe en omstreken heel goed en kan u verder begeleiden. Ik spreek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees en Spaans.

Gregory Janssens is mijn jongste zoon en helpt mij met de administratie en het begeleiden van huurders en eigenaars. Gregory is 19 jaar en spreekt Nederlands, Duits, Engels en Spaans. Hij kent de streek van Calpe en omstreken sinds hij 6 jaar oud was.

Timothy Janssens is mijn oudste zoon en is 24 jaar en werkt samen met mijn echtgenoot Guido Janssens. Zij staan in voor het onderhoud en reparaties van de huizen. Ook zullen zij u begeleiden bij renovatie en verbouwing projecten.  Zij spreken Nederlands, Engels, Duits en Spaans.